Skip to content

Huid & Laser kliniek in Deventer

Bij Huid & Laser kliniek in Deventer bent u van harte welkom voor diverse laser- en huidbehandelingen. Wij doen huidbehandelingen geheel naar uw wens. Indien u niet zit te wachten op plastisch chirurgische ingrepen maar toch uw rimpels wilt verminderen, kunt u bij ons terecht. Wij zorgen voor een strakkere en jongere huid door middel van de Co2-laser behandeling. Dit is een uitstekend alternatief voor chirurgische ingrepen.

Verder kunt u ook bij ons terecht voor de verwijdering van donkere en lichte haargroei. Wij zijn de juiste kliniek in Deventer voor diverse behandelingen. Wij bieden huidtherapie, lasertherapie en oedeemtherapie.

U kunt een vrijblijvend en gratis eerste consult aanvragen. Hiervoor vult u ons contactformulier in. Hebt u nog vragen of wilt u meer informatie? Bel of WhatsApp gerust naar 06 135 132 44.

De beste zorg voor u
Ook na de behandeling ontvangt u de juiste zorg.

Geregistreerd huidtherapeut (NVH en KP)
Duygu is een ervaren huidtherapeut.

Vrijblijvend en gratis intakegesprek
Er zijn geen kosten verbonden aan dit eerste gesprek.

HUIDTHERAPIE

Foto A Huidtherapie

Cosmetisch storende huidoneffenheden, acne, (acne) littekens, verouderde huid en zonbeschadigde huid worden door onze huidtherapeut behandeld.

LASERTHERAPIE

FOTO B Lasertherapie

Pigmentvlekjes, storende vaatjes als couperose, overbeharing of littekens op de huid? Huid en Laserkliniek Deventer biedt hierbij meerdere mogelijkheden.

OEDEEMTHERAPIE

Oedeem-lymphedema

Littekens (na operatie/bestralingen), vochtproblematiek (oedeem in de borsten of gelaat) kunnen verschillende klachten geven. Littekentherapie en oedeemtherapie is hierbij mogelijk in Huid en Laserkliniek Deventer.

Wanneer is laserontharing geschikt?

Er zijn diverse redenen waarom u voor laserontharing kunt kiezen. Zo is deze behandeling zeer gunstig wanneer u last hebt van overbeharing. Het maakt hier niet uit of u een man of vrouw bent, laserontharing is voor iedereen met donkere haren geschikt. Lichte haren hebben namelijk niet voldoende pigment, waardoor de laser zijn werk niet kan doen. Laserontharing is dus geschikt voor bruine en zwarte haren.

De juiste apparatuur voor laserontharing.

Wij weten dat het gebruik van de juiste apparatuur zeer belangrijk is. Daarom zijn wij gespecialiseerd in de diverse methoden van laserontharing en werken wij met de aanbevolen Candela GentleMax Pro laser. Deze is veilig voor de donkere huid en doet geen schade aan uw huidpigment. Wij hebben de juiste kennis en ervaring op het gebied van laserbehandeling dus u bent bij ons aan het juiste adres.

Beroepsbehandelaar als huidtherapeut

Wij zijn paramedische beroepsbehandelaars. Dit betekent dat wij zijn opgeleid als huidtherapeut om zieke en beschadigde huid te behandelen. U kunt bij ons terecht middels doorverwijzing maar ook op eigen initiatief. Tevens zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Deze vereniging ontwikkelt het kwaliteitsbeleid en organiseert bijscholing voor de leden.

Het beroep van huidtherapeut is een beschermd beroep. Dit is vastgelegd in de Wet op de broepen in de individuele gezondheidszorg, ook wel Wet BIG genoemd. Dit zorgt ervoor dat wij volgens regels voor de zorgverlening werken en dat kwaliteitsbevorderingen van de beroepsbeoefening en patiëntenbescherming gewaarborgd wordt.

Laser ontharen in Deventer

Huidtherapie zonder chirurgische ingreep

U kunt bij ons terecht voor diverse soorten huidtherapie. Dit bijvoorbeeld behandelingen tegen acne, behandelingen met de Phi-Dermapen en de Phi-Ion Plasma pen. Ook doen wij cosmetische coagulatie, elektrische epilatie en behandelingen voor huidverjonging.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis en vrijblijvend consult

Meer weten over de behandelingen bij Laser & Huidkliniek Deventer? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend consult aan bij onze huidtherapeut. Zij vertelt u alles wat u wilt weten en geeft u een helder en eerlijk advies. Dit gesprek is altijd vrijblijvend en u zit nergens aan vast.

Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op (06) 135 132 44.